Poradna GTA 5

Autor: | Vloženo: 04.08.2016 000 01:06 | Témata: Poradna GTA 5

Vyznam cz distribuce?

Dobry den, chci koupit gta V pro ps4 a pochopitelne se mi zamlouvaji nejnizsi ceny u kterych distribuce neni uvedena, jen treba EN. Povetsinou jsou to malinke obchudky (s dobrym hodnocenim) ale distribuce treba neznama. Zajima mne, jaky je rozdil mezi tou verzi z tech nejznamejsich a temito krome ceny-klidne az 500kc. Dalsi vec je, ze kdyz si seradim od nejlevnejsich, tak je pravda, ze hned mezi prvnima, se objevi, ze pochazi z cz distribuce- no kliknu na kseft prvni,druhej a zjistim, ze maji spolecnej sklad, adresu ovsem ceny na eshopech rozdilny-treba o 20-30kc, ale nechapu to i spolecnou adresu maji. Hodnoceni ok, ale druhej neexistuje na heurece. Zadnyho obchodu se nechci dotknout, jen chci vedet, jestli jsou to totozne hry, akorat levnejsi, pripadne co je u nich jinak? Jestli si treba troufnou bazarovku prebalit a prodat ji jako novou atd. Diky moc za odpoved!!!!
Oprava: ten druhej na heurece taktez existuje jen s tim rozdilem, ze jakozto jedna kamenna prodejna uziva 2 internetove obchody pricemz jedna verze na heurece ma poznaceno distribuce CZ a je o 34 kc drazsi.

  • 4. srpna 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den česká distribuce je v podstatě prodej přímo určený pro českou republiku. Ceny různých obchodů jsou způsobeny různou politikou prodeje dané firmy. Některé obchody se snaží zboží prodávat za nižší cenu a co nejrychleji točit zásoby. Jiné zas nakoupí velké množství her a prodávají je za velkou cenu v momentě, kdy to ty levnější obchody nemají. Co se GTA V týče cena se stále drží okolo 1 100,- Kč. Hra je přece jen zábavná díky online možnosti na dlouhou dobu a vývojáři z Rockstaru se o ní dobře starají. To jestli některé obchody přebalují bazarové hry za nové? Nejsem schopen říci. Modlím se, aby to tak nebylo protože by to bylo velice nekorektní vůči zákazníkům.

    Pokud budete mít jakékoliv otázky neváhejte nás kontaktovat na emailovou adresu,lime talku nebo telefonicky. Veškeré kontaktní informace najdete na www.originalky.cz

    S přáním pěkného dne

    Jindřich Řáha, Tým Originálky

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Michall

      4. srpna 2016 - Michall

      Dobry den,

      dekuji za rychlou odpoved. Zrovna u Vaseho obchodu je distribuce neznama, odkud tedy je? Plynou z toho nejaka omezeni/nevyhody atp? Nebo napr. obal hry je v polstine, rustine atd dle distribuce- coz je sice neskodne ale precijen..:) Nicmene, i presto, ze si Vasi reakce vazim a treba se i dozvim, ze cizi distribuce je neskodna a defacto si ji ani nevsimnu-pripadne by mne zajimalo jak? hru mam zde pres heureku moznost koupit o cca 50 kc levneji s osobnim odberem primo v Praze. Tak treba priste a nejlepe CZ distribuci.

      Hezky den i Vam


    • Originalky.cz

      4. srpna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Originalky.cz

      Dobrý den, vzhledem k tomu že hry neodebíráme striktně od českých odběratelů tak máme mix cz/cizí distribuce, protože se snažíme hry mít za co nejmenší cenu a tím i za co možná nejmenší cenu prodávat. Vzhledem k tomu že i my sami jsme hráči tak moc dobře chápeme to, že dávat každou chvíli 1 800,- za novou hru se nikomu moc nechce. Na hru to nemá vliv, maximálně tak obal, protože u většiny nových her je jazyk ke stažení. Takže co se týče omezení nebo nějakých nevýhod tak bych možná zmínit znovu ten obal, protože třeba sběratelé touží mít hru v českém obalu apd. Hry samozřejmě kontrolujeme a zkoušíme jazyky u nově příchozích dodávek.

      S přáním pěkného dne

      Jindřich Řáha, Tým Originálky


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.